Boxie

BOXIE1970

Choclo project

Toen de senior designer (roland wimbuch) van O’neill een aantal jaar geleden zijn eigen merk begon genaamd ’the Choclo project” vroeg hij aan mij of ik wilde helpen een aantal shirts en zip hoodies te voorzien van mijn beeldtaal……dat was voor het eerst dat mijn tekeningen geïnspireerd en gecombineerd met kinder tekeningen (kinderen uit Peru) op een product werden verwerkt……roland wimbuch maakt met zijn Choclo project ook de wereld een stukje mooier door een deel van de opbrengst te schenken aan weeshuizen in Peru…..voor info :

https://www.chocloproject.com/participate-2/donate-art-inspired-by-the-children/boxie-van-boxel/

geïnspireerd op de kindertekeningen maakte boxie zijn tekeningen voor het project…..

image

image

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 Boxie

Thema door Anders Norén